Battle of the Business Bands

Battle of the Business Bands

The Battle of the Business Bands is het muzikale spektakel waarin bedrijfsbands muzikaal de strijd met elkaar aangaan. Na drie succesvolle edities staat er een geheel nieuwe editie op de planken voor het jaar 2014. In samenwerking met het nieuwe goede doel, MasterPeace, wordt er dit jaar een spetterende editie gelanceerd waardoor er nog meer muzikaal talent gemobiliseerd kan worden. We roepen alle bedrijfsbands in Nederland op om mee te doen!

Wil je meedoen met jouw bedrijfsband? Mail naar caroline@masterpeace.orgMasterPeace en KPMG

Deze muziek competitie zorgt voor onderlinge saamhorigheid onder collega’s, trots voor de organisatie en levert een mooie bijdrage aan een goed doel. De opbrengst van voorgaande edities kwam ten goede aan UNICEF, dit jaar is er voor een nieuw goed doel gekozen: MasterPeace. Qua essentie past MasterPeace nog beter bij het concept van de Battle of the Business Bands. Initiator KPMG en MasterPeace zullen dit jaar samen optrekken om de nieuwe editie van MasterPeace: The Battle of the Business Bands te organiseren.

Powered by KPMG


Battle of the Business Bands 2014

The Battle of the Business Bands zal één van de MasterPeace-events zijn waar mensen hun talent inzetten en hun stem laten horen voor meer verbinding en vrede! We nodigen alle bedrijfsband in Nederland uit om mee te doen. We willen dit jaar, afhankelijk van het aantal deelnemers, online en offline-voorrondes organiseren en eindigen met een spetterende finale in Club Ziggo, onderdeel van Ziggo Dome, in Amsterdam op vrijdag 19 september. De avond zal wederom gepresenteerd worden door Jörgen Rayman, daarnaast stellen we een professionele jury samen om de muzikale prestaties van de bands te beoordelen.


Meedoen?

Mis het niet en geef jullie bedrijfsband snel op! Dit kan via een mailtje naar batlleofthebusinessbands@masterpeace.org
Bedrijfsbands die hun geluid lieten horen in eerdere edities van The Battle of the Business Bands waren: SAP, Ricoh, Ernst & Young, ING, Conrisq-groep van de Ottho Gerhard Heldringstichting, KPMG Meijburg & Co, IKEA Heerlen en KPMG.