Battle of the Business Bands

The Battle of the Business Bands (BotBB) is het spektakel waarin bedrijfsbands muzikaal de strijd met elkaar aangaan. Na drie succesvolle edities staat in 2014 de MasterPeace BotBB op de planken. MasterPeace en KPMG werken samen in de lancering van deze geheel nieuwe Battle om dit jaar nóg meer muzikaal talent binnen het bedrijfsleven te mobiliseren. We roepen alle bedrijfsbands in Nederland op om mee te doen!


Wil je samen met jouw bedrijfsband meedoen aan deze fantastische competitie? Meld je dan aan via botbb@masterpeace.org. Aanmelden kan tot 30 april. Alle informatie over de Battle en de deelnemende bands vind je op: www.battleofthebusinessbands.nl.MasterPeace en BotBB

BotBB bouwt mee aan MasterPeace, via een financiële bijdrage. Deelname aan de BotBB versterkt company pride en het corporate imago op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij profiteren Alle deelnemende bands en organisaties van een interessant zakelijk netwerk. De deelnemende bands gaan gezamenlijk het commitment aan om een positieve, maatschappelijke bijdrage aan MasterPeace te leveren.


Battle of the Business Bands 2014

Battle of the Business Bands is één van de MasterPeace-events waar muzikaal talent uit het bedrijfsleven hun stem laat horen voor meer verbinding en vrede: Music above fighting! We nodigen alle bedrijfsbands in Nederland uit om mee te doen. De battle zal dit jaar bestaan uit een online en offline competitie. Op 19 september eindigen we met een spetterend evenement in P60 te Amstelveen. Een professionele jury zal de muzikale prestaties van de bands beoordelen.Meedoen?

Aanmelden voor de editie van 2014 kan helaas niet meer. Wil je je band aanmelden voor de editie van 2015? Mail dan naar botbb@masterpeace.org


Vorige edities

Bedrijfsbands die in eerdere edities van The Battle of the Business Bands hun geluid lieten horen: SAP, Ricoh, Ernst & Young, ING, KPMG Meijburg & Co, IKEA Heerlen en KPMG.