Business4Peace

Leden van de Business4Peace adviesgroep ondersteunen de ontwikkeling van MasterPeace op persoonlijke titel en van harte. De visie en ambitie van MasterPeace dragen zij actief uit, onder meer via hun netwerk. De leden komen uit het bedrijfsleven en worden alom herkend en erkend voor hun authentieke wijze van denken en doen.

Alexander Rinnooy Kan
De weg naar de vooruitgang gaat met kleine stapjes en soms met een grote sprong. Dat is MasterPeace. Het is de optelsom van alle injecties van positieve energie op alle plekken in de wereld. Iedereen kan zijn of haar eigen bijdrage leveren. De omvang is uniek en doorzettingsvermogen is cruciaal. MasterPeace is een krankzinnige kans. Daarom doe ik mee.
Alexander Rinnooy Kan Voorzitter Business4Peace

Herman Wijffels
Een duurzame wereld kan niet zonder sociale duurzaamheid. MasterPeace benut op een unieke wijze talenten van mensen om bruggen te bouwen.
Herman Wijffels Hoogleraar duurzaamheid en maatschappelijke verandering aan de Universiteit Utrecht en co-voorzitter van Worldconnectors

Peter Bakker
Everyone should support the work of MasterPeace, because without peace and without using each and everyone’s unique talent and energy, we will never reach a fully sustainable world. In my role as President of the WBCSD, Chairman of War Child and UN Ambassador against Hunger, I see that armed conflicts are not only causing major damage, they are also blocking the path to sustainable solutions. On top of that, on a personal level, I often experience that great feeling of togetherness music can bring. For all these reasons I really wish that you will join MasterPeace!
Peter Bakker President World Business Council for Sustainable Development (WBCSD), Chair War Child, UN Ambassador against hunger

Wendy van Tol
Vrijheid, veiligheid en saamhorigheid zouden de basis moeten zijn voor iedereen. Helaas is dit lang niet overal zo. MasterPeace zet ongekende talenten in om deze waarden voor een grotere groep in de wereld werkelijkheid te maken, door mensen in de ziel te raken met muziek, kunst en het creëren van verbinding. Een prachtige beweging om te steunen.
Wendy van Tol Partner PwC

Rene Mandos
Het bouwen aan een betere wereld is mensenwerk. Conflicten, groot en klein staan duurzame ontwikkeling in de weg. MasterPeace benut de talenten van mensen om conflicten te vermijden en op die manier mee te bouwen aan een betere wereld.
Rene Mandos COO Benelux van Aon

Pieter Aalbers
MasterPeace ontdoet letterlijk & figuurlijk mensen van hun dagelijkse schild, ontwapent ze en raak ze dan in hun ziel. Hierna is er alle ruimte om samen te ontwikkelen.
Pieter Aalbers CEO van Regardz Hospitality Group

Eric Razenberg
Als partner van het onderwijs hechten wij van ThiemeMeulenhoff aan een veilige omgeving voor iedereen. Want een veilige omgeving is een randvoorwaarde voor mensen om zich te kunnen ontplooien en hun talenten te laten bloeien. Dat geldt voor de brandhaarden waar dan ook ter wereld, maar het is net zozeer van toepassing in directe nabijheid op onze scholen in Nederland. Waar het ook zij, ieder kind heeft recht op een veilige leeromgeving. ThiemeMeulenhoff heeft zich verbonden met MasterPeace om daar samen aan ‘elke dag een beetje beter’ te werken.
Eric Razenberg CEO van ThiemeMeulenhoff

Kai Pattipilohy
MasterPeace vertaalt de noodzaak van maatschappelijke verandering op een positieve, enthousiasmerende en toegankelijke manier naar concrete actie en maakt vrede daarmee iets van ons allemaal. Iets waar we allemaal op onze eigen manier aan kunnen bijdragen en iets waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.
Kai Pattipilohy Creatief directeur Diversion, bureau voor maatschappelijke innovatie.