Doneer aan MasterPeace

MasterPeace is een stichting zonder winstoogmerk. Wij hebben geld nodig om:

  • Miljoenen mensen te bereiken middels campagnes en evenementen (bijvoorbeeld het grote concert in de Ziggo Dome op 21 september in Amsterdam.)
  • MasterPeace Clubs op te richten en te ondersteunen – deze clubs organiseren culturele evenementen, o.a. op de Internationale Dag van de Vrede, waar het inzetten van muziek, kunst en dialoog voor vrede centraal staat en nieuwe vredeswerkers geworven worden. Denk aan landen als Sierra Leone, Kenia, Uganda, Zuid Afrika, Colombia, de Filipijnen en Afghanistan.
  • Educatie projecten uit te voeren
  • De masterpeace.org marktplaats voor vrede verder te ontwikkelen

Doneren

Donaties mogen op IBAN: NL25 TRIO0390 3713 35 t.n.v. MasterPeaceFoundation. Vermeld je naam en eventueel de naam van je actie.

Schenken via notariële acte

Door het afsluiten van een notariële akte wordt je donatie aftrekbaar bij de Belastingdienst. Dit voordeel kan oplopen tot wel 52 procent! Enige voorwaarde is dat je afspreekt om voor vijf jaar lang jaarlijks een bedrag te doneren.

Ons notariskantoor Zwart Hoevens Notarissen regelt alles. Zo geef je meer met hetzelfde geld, en blijft er meer geld over voor de doelstellingen van MasterPeace!

Het enige dat je hoeft te doen is het volmachtformulier uit te printen en te ondertekenen, en deze samen met een kopie van je legitimatiebewijs op te sturen naar Klaartje Spijkers van MasterPeace. Haar adres staat op het formulier. Zij regelt verder alles met de notaris. Mocht je ondertussen vragen hebben, bel of mail haar dan gerust via 030-2340500 of klaartje@masterpeace.org.