Kom zelf in actie!

Kom in actie via #MasterPeace2014 Support

Bouw je mee aan MasterPeace? We nodigen je uit om mee te doen aan #MasterPeace2014 Support. Betrek je school, sportvereniging, familie of vrienden en organiseer een evenement waarmee je niet alleen MasterPeace in het zonnetje zet, maar ook minimaal het symbolische bedrag van € 2014 ophaalt. Zo word je mede-eigenaar van MasterPeace en verdien je vier uitnodigingen voor MasterPeace in Concert op 21 september 2014, de Internationale Dag van de Vrede, in het Ziggo Dome in Amsterdam.

Een #MasterPeace2014-actie, dit is eenvoudig en kan zo groot zijn als je wilt. Het begint met het besluit om minimaal € 2014 bij te dragen aan MasterPeace. Zou je daar in het komende jaar met je bedrijf, sportschool, sportvereniging, universiteit of band voor willen zorgen?

Je kunt je aanmelding voor dit project mailen naar masterpeace2014@masterpeace.org. Via die weg wordt je geregistreerd. Je kunt hier ook altijd terecht met al je vragen!

Geen tijd om zelf een actie te organiseren?

Dat kan natuurlijk! Je kunt ook meebouwen aan MasterPeace door bijvoorbeeld te recyclen voor MasterPeace of via de aanschaf van je boeken MasterPeace te steunen.

YouBeDo

Koop je boeken via de online boekenwinkel van youbedo.com en steun MasterPeace. YouBeDo doneert 10% van ieder aankoopbedrag aan een goed doel zonder dat het jou als klant extra kost. Kies MasterPeace als jouw goede doel en steun ons direct. Lees meer >>

Techreturns

Oude mobieltjes zijn vaak nog bruikbaar en geld waard. Techreturns koopt deze mobieltjes op voor de huidige marktwaarde en verkoopt deze in ontwikkelende regio’s. Door onze samenwerking met Techreturns kun je de waarde van je oude mobieltjes doneren aan MasterPeace. Lees meer >>

Wie gingen jullie voor?

Wil je weten wat voor acties en projecten er al hebben plaatsgevonden? Kijk dan op deze pagina.

Nuttige downloads

Heb je extra informatie nodig bij het organiseren van jouw #MasterPeace 2014 Actie, of wil je graag een van onze logo’s gebruiken voor de promotie, kijk dan even op deze pagina. Zit er niet bij wat je zoekt, neem dan contact op met masterpeace2014@masterpeace.org .

Vrijwilliger worden?

Kom in actie door met je team of organisatie als vrijwilligers voor MasterPeace aan de slag te gaan.

Mail naar volunteers@masterpeace.org

Actie afgerond?

Mail naar masterpeace2014@masterpeace.org  Donaties mogen op rekeningnummer 77789 2014 t.n.v. MasterPeace Foundation. (meer informatie over overschrijven, donaties, belasting etc. klik hier