My MasterPeace Moment

My MasterPeace Moment

Je hebt vast wel een keer iets meegemaakt dat je heeft verwonderd, verbaasd, of geinspireerd om voor een betere wereld aan de slag te gaan. Een verhaal dat je aan anderen vertelt, omdat je het zo bijzonder vindt, door iets dat jij gedaan hebt, of iets dat je gezien of gehoord hebt, dat heeft bijgedragen aan vrede. Wij vinden dat jouw verhaal gehoord moet worden, en gedeeld met de rest van de wereld. Doordat jouw verhaal gedeeld wordt, zullen er nog meer mensen geinspireerd raken, om ook aan het werk te gaan voor vrede. Want verhalen inspireren, en geinspireerde mensen gaan aan de slag.

Tot en met 30 juni verzamelen we bijzondere verhalen. Natuurlijk hoef je geen wonder te hebben meegemaakt met lichtflitsen en regenbogen. Misschien ben jij wel geinspireerd geraakt door een lied dat je hoorde tijdens een concert, een verhaal van je opa of oma, of die reis die je maakte waarbij je bijzondere culturen leerde kennen. Of misschien ken je een verhaal dat iemand anders jou vertelde. Jouw verhaal kan vanalles zijn; iets dat je persoonlijk hebt meegemaakt, iets dat je hebt gehoord of gezien, of iets dat je werk, of zelfs politici hebben gedaan, dat jij bijzonder vindt. Vertel ons het verhaal dat jij het delen waard vindt!

Het beste verhaal wordt beloond met 20 Engelse TOPromans en je verhaal wordt getoond in de internationale media!

Hoe werkt het?

De spelregels:

  • Vertel ons je verhaal, waarom jij voor een betere wereld werkt of wil werken, in maximaal 700 woorden
  • Als je wilt mag je fotos of videos toevoegen
  • Je mag meer dan 1x meedoen, maar MasterPeace heeft het recht om elke blog te verwijderen dat zij spam of aanstootgevend acht.
  • Je moet je verhaal inleveren in het engels. Als je engels lastig vindt, mag je hem in je eigen taal onder de engelse versie zetten in dezelfde blog.

En daarna?

MasterPeace zal 10 blogs kiezen, die daarna door de MasterPeace Blog Ambassadors worden beoordeeld. Zij kiezen daarna het winnende verhaal, die 20 Engelse TOPromands wint + wordt gepubliceerd in de internationale media!

Je verhaal wordt beoordeeld op kwaliteit, structuur, en het idee achter je verhaal. Als je nog vragen hebt, stuur gerust een email naar blog@masterpeace.org

My MasterPeace movement