Over ons

masterpeace-over-ons

Wat is MasterPeace?

MasterPeace is een nieuwe, positieve, internationale vredescampagne die met muziek, kunst en evenementen miljoenen mensen en bedrijven actief betrekt bij het terugdringen van gewapende conflicten en het bouwen van vrede.

We noemen MasterPeace ook wel een grass-root peace movement: een snel groeiende groep mensen die gelooft dat een wereld met meer saamhorigheid en minder conflicten mogelijk is en zich daarvoor in wil zetten.

MasterPeace slogans

Wat doet MasterPeace?

MasterPeace initieert en organiseert lokale en internationale vredescampagnes en evenementen die zo veel mogelijk mensen en bedrijven inspireren om zich aan te sluiten en mee te bouwen. We doen dat in co-creatie met muzikanten, artiesten, journalisten, steden, bedrijven en hopelijk ook met jou! Bouw je mee?

Wie zijn wij?

MasterPeace is mede opgericht door Ilco van der Linde, sociaal entrepreneur, medeoprichter van dance4life en initiatiefnemer van de bevrijdingsfestivals. Samen met Mohamed Helmy uit Cairo vormde Ilco teams in Nederland, Egypte en Turkije. De teams werken aan educatie programma, het ontwikkelen van de eerste online marktplaats voor vredesinitiatieven, én, het oprichten en ondersteunen van een groeiend aantal super-gemotiveerde en toegewijde MasterPeace Clubs over de hele wereld. De MasterPeace clubs staan aan de basis van de MasterPeace movement.

Sinds januari 2013 heeft MasterPeace een nieuwe managing director in de persoon van Aart Bos. Wil je meer weten over Aart, lees dan zijn maandelijkse blog. Of neem direct contact met hem op: aart@masterpeace.org.