Webshop

Door onze samenwerkingen met verschillende merken en bedrijven komen er steeds meer producten op de markt waarbij je met de aanschaf van een van deze producten meebouwt aan MasterPeace, en dus wereldvrede. Op dit moment kun je bij onze webshop terecht voor de volgende producten:

MasterPeace sneaker

In samenwerking met Alive Shoes: de MasterPeace sneaker. Nu in limited oplage van 10 stuks, ontworpen door de managing director van MasterPeace, Aart Bos. De gehele winst van de schoen gaat naar MasterPeace.


MasterPeace YouBeDo

YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Doordat jij als consument dezelfde prijs betaalt, gaat 10% van je aankoopbedrag naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.


MasterPeace Jammy Quator

James Quator en MasterPeace proberen beiden wereldwijd jonge leiders te inspireren om te bouwen een een vreedzamere en duurzamere wereld. De samenwerking komt tot uiting in de ‘MasterPeace look’: een op MasterPeace geinspireerde look waarvan 20% van de omzet naar MasterPeace gaat.


MasterPeace merchandise

Wist je dat alle MasterPeace merchandise ook online te koop is. Shop hier voor alle t-shirts, iPhone hoesjes en andere MasterPeace producten.